Osallistu varhaiskasvatuksen työpajaan!

varhaiskasvatustyöpaja_kuva

Oletko Vantaalainen päiväkodissa tai esiopetuksessa olevan lapsen vanhempi? Haluaisitko osallistua varhaiskasvatuksen sähköisten palveluiden ideointiin ja kehittämiseen?

Etsimme vanhempia työpajaan, jonka tavoitteena on ideoida sähköisten palveluiden ja -kanavien laajempaa hyödyntämistä varhaiskasvatuksen palvelupolun eri vaiheissa.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla sähköisten palveluiden ammattilainen tai tietotekniikan harrastaja. Toivomme mukaan tavallisia vanhempia, joilla on toiveita, ajatuksia ja kiinnostusta osallistua pohtimaan yhdessä, kuinka asioita voitaisiin hoitaa sujuvammin tai kuinka viestintää, tiedonvaihtoa ja yhteistyötä kehittäisiin.  Työpajassa asioita lähestytään vanhempien arkikokemusten kautta.

Ensimmäinen työpaja järjestetään Tikkurilassa ensi viikon tiistaina 10.11. klo 18-20. Osallistumisesta saa palkkioksi 25 euron lahjakortin.

Jos olet kiinnostunut  ja pääsisit osallistumaan, laitatko viestin mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen terhi.pennanen@ixonos.com.

Kerrotko viestissäsi myös ikäsi, montako lasta sinulla on ja mistä varhaiskasvatuksen palveluista sinulla on kokemusta, kiitos. Toivoisimme sinulta samalla myös alustavia ajatuksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaisia toiveita ja ajatuksia sinulla on varhaiskasvatuksen palveluiden sähköistämiseen ja sähköiseen palvelukehitykseen liittyen?
  • Mitä varhaiskasvatuksen asioinnin sisällöistä tai vaiheista mielestäsi olisi erityisen tärkeä sähköistää/kehittää eli mitä asioita haluaisit hoitaa sähköisesti?
  • Mitä sähköisten palveluiden kehittämisessä, asioinnin, viestinnän ja tiedonvaihdon sähköistämisessä on mielestäsi tärkeä muistaa tai ottaa huomioon?

Toivoisimme myös laajemmin palautetta, ideoita ja ajatuksia niiltä vanhemmilta jotka eivät pääse osallistumaan tähän ensimmäiseen työpajaan.  Eli ajatuksia näin sähköisesti, esimerkiksi yllä olevien kysymyksiin ja samaan osoitteesseen terhi.pennanen@ixonos.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s