Pilotoiden kohti uutta palautejärjestelmää

Onko sinulla kaupungille kiitos, moite tai kehitysehdotus? Vantaan kaupungin uuden palautejärjestelmän tavoitteena on luoda kuntalaiselle paremmat mahdollisuudet kertoa mielipiteensä tai ehdotuksensa kaupungin parantamiseksi.

Liikuntapalvelut ovat pilotoineet marraskuusta lähtien uutta palautejärjestelmää, jonka kehittämisessä on ollut mukana iso liuta innokkaita vantaalaisia. Ensimmäisessä julkaistussa versioissa ei vielä ole kaikki palautejärjestelmän ominaisuudet mukana, vaan ne otetaan käyttöön myöhemmissä päivityksissä. Uuden palautejärjestelmän myötä palautteen antaminen on entistä sujuvampaa ja Oma Vantaan responsiivinen käyttöliittymä toimii oivallisesti myös mobiilisti. Lisäksi käyttäjien toivoma palautteen käsittelyn seurantaominaisuus kertoo, kuinka oma asia etenee kaupungin koneistossa. Palautteen kohdentaminen kartalle sekä kuvan tai muun liitteen lisääminen palautteeseen antaa palautteesta selventävää tietoa. Palvelun jatkokehityksessä uutena ominaisuutena tulee mm. jo annettujen palautteiden selaaminen kartalla sekä oman palautteen kohdentaminen jo annettuun palautteeseen.

Jos sinulla on aihetta antaa palautetta liikuntapalveluista, käy tutustumassa uuteen palautejärjestelmään Oma Vantaa -palvelussa ja saat äänesi kuuluviin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s