Vantaan Vakoojat – Vandaspionerna

Hei vantaalainen, liity Vantaan Vakoojiin!

Keräämme joukkoa ideoimaan ja kehittämään Vantaan palveluita. Etsimme eri puolilla Vantaata asuvia ihmisiä Vantaan Vakoojien iloiseen ryhmään. Ryhmästä kutsumme tapauskohtaisesti henkilöitä osallistumaan ryhmäkeskusteluihin, ideointityöpajoihin, haastatteluihin ja kyselyihin. Kutsu lähetetään sähköpostilla ja kohdennetaan vastaanottajille heidän kiinnostuksenkohteidensa mukaan.

Liittymällä Vantaan Vakoojiin voit osallistua juuri niin aktiivisesti kuin itse haluat. Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja luottamuksellista, eikä se sido sinua mihinkään. Tapauskohtaisesti osallistujia palkitaan lahjakorteilla, leffalipuilla tai muilla yllätyksillä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Vantaan Vakoojiin liittyvän täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Ilmoittauduttuasi saat vahvistussähköpostin. Jos sinulla on kysyttävää toiminnasta tai haluat erota ryhmästä, lähetä sähköpostia osoitteeseen vantaan.vakoojat@vantaa.fi.

 

Hej Vandabo, kom med i arbetsgruppen Vandaspionerna!

Vi samlar ihop en arbetsgrupp – Vandaspionerna, som kläcker idéer och utvecklar tjänster i Vanda. Vandaspionerna tar ställning till många olika frågor. Vi bjuder in invånare från alla delar av staden med i vårt muntra gäng.

Vandaspionerna tar ställning till många olika frågor. Vi kallar in medlemmar på basis av frågans typ till diskussioner, workshoppar, intervjuer och enkäter. Inbjudan skickas per e-post och riktas till mottagarna enligt de preferenser man fyllt i vid registreringen.

Som medlem av Vandaspionerna kan du delta så aktivt som du själv vill. Allt deltagande sker på frivilligbasis och är konfidentiellt. Registreringen binder dig inte till något. Beroende på frågan som behandlas, kan du ibland bli belönad för deltagandet med biobiljetter, presentkort eller någon annan överraskning.

Registrera dig genom att fylla i anmälningsblanketten. För att bli medlem i Vandaspionerna måste du vara minst 18 år. När du registrerat dig, får du ett e-postmeddelande som bekräftelse. Om du har frågor om verksamheten, eller om du vill gå ut ur gruppen, så kan du skicka e-post till vantaan.vakoojat@vantaa.fi

Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”Vantaan Vakoojat – Vandaspionerna

  • Hei Ari!

   Vantaan Vakoojat on perustettu noin vuosi sitten. Tähän mennessä Vantaan Vakoojien tehtävät ovat pääosin liittyneet sähköisten asiointipalveluiden ideointiin ja kehittämiseen työpajojen ja kyselyiden muodossa. Toiminta kuitenkin laajentuu syksyllä ja luvassa lisää osallistumismahdollisuuksia.

   Terveisin, Maria Nevala Vantaan Vakoojat

   Tykkää

 1. Ote tietosuojaselosteesta: ”Vantaan Vakoojat osallisuusrekisterin tietosuojaseloste on nähtävillä Vantaan kaupungin verkkosivuilla osoitteessa http://www.vantaa.fi/xxxx sekä kuntalaispalveluissa. Linkki rekisteriselosteeseen on rekisterin ilmoittautumislomakkeessa.” Lainaus on suora copy-paste tietosuojaselosteesta, ja tämä osoite pitäisi korjata pikimmiten.

  Lisäksi ilmoittautumislomakkeessa on teksti (ei linkki) osoitteeseen http://www.vantaa.fi/vantaan_vakoojat ja tämä osoite antaa 404 (Sivua ei ole olemassa). Samaan sivuun on linkki ilmoittautumisen kiitossivulla, johon ei enää linkin painamisen jälkeen voi palata (pyytää lomakkeen uudelleenlähettämistä). Vantaan kaupungin verkkosivuilta ei rekisteriselostetta ainakaan haulla löydy. Googlellakaan sivua ei vantaa.fi -verkkotunnuksen alta löydy.

  Tykkää

  • Hei Veijo!
   Vantaan Vakojiin olemme ottaneet 18 vuoden ikärajan, koska alaikäisiltä joutuisimme kysymään vanhempien suostumuksen kerätessämme henkilötietorekisteriä. Palveluiden kehittämiseen saamme hyvin kontaktoitua kouluista ja oppilaitoksista halukkaita, jotka eivät ole vielä täyttäneet tuota vaadittua 18 vuoden ikää.
   Terveisin,
   Maria Nevala
   Vantaan Vakoojat

   Tykkää

 2. Paluuviite: Hyvästit turhalle paperin pyörittämiselle? | DigiVantaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s